SUOSITUIMMAT PALVELUT

Nopeaa, laadukasta ja ammattitaitoista automaalausta, jopa saman päivän aikana.

Automaalaus

Peltikorjaukset

Muovihitsaus

Kolarikorjaus

Automaalauksen avulla auto saadaan näyttämään uudenveroiselta

Usein auton pintaosien vahingoittuessa kärsii myös auton maalipinta. Mikäli maalipintaa ei korjata, voi se aiheuttaa metalliosissa ruostumista. Siksi Klin Maalaus huolehtii aina auton maalaamisesta, kun maalipinta on vaurioitunut. Kosmeettisista syistä maalaamme myös muoviosat, kuten puskurit, vaikka muovinen pinta ei aiheutakaan ruostumisriskiä. Tällä tavalla varmistamme, että auton arvo säilyy korkeana.

Automaalauspalvelut toteutamme omassa modernissa maalaamossamme. Tämä mahdollistaa aikasäästön, kun autoja ei tarvitse kuljettaa muualle maalattavaksi. Käytämme laadultaan korkealuokkaisia ja vähäpäästöisiä maaleja. Yhdistettynä nykyaikaiseen maalauskalustoon ja työntekijöidemme käyttämiin suojavarusteisiin, varmistamme turvallisen työympäristön. Samalla pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset.

Add Any content here

Kuinka automaalaus tehdään?

Ennen auton maalaamista suoritetaan perusteellinen pesu ja tarkastetaan mahdolliset vauriot. Näiden perusteella valitsemme parhaiten sopivat menetelmät saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vaurioituneet alueet karhennetaan hionnan avulla ja epätasaisuudet tasoitetaan kitillä ja hiomalla. Tämän jälkeen hiottu alue puhdistetaan ja viereiset alueet, jotka eivät vaadi pohjamaalausta, peitetään muovilla tai sopivalla suojalla.

Seuraavaksi suihkutamme auton pinnalle sopivan pohjamaalin. Voimme tarvittaessa hioa pohjamaalia varmistaaksemme hyvän pohjatyön. Pohjamaalin hionnan jälkeen aloitamme esivalmistelut pintamaalausta varten. Hiomme kevyesti koko maalattavan alueen varmistaaksemme uuden maalin tarttuvuuden. Viereiset osat ja alueet suojataan ja tarkistetaan puhtauden varalta. Määrittelemme auton värit värikameraa ja värikarttoja hyödybtäen. Lopuksi pintaväri suihkutetaan auton pinnalle.

Kun auto on saanut lopullisen värinsä, kuivaamme sen sopivassa lämpötilassa. Kuivausaika voi vaihdella maalityypin mukaan. Automaali kuivuu normaalisti viikkojen kuluessa, eikä estä auton käyttöä.

Huippuluokan maalaritiimissämme on jopa
10-15 vuoden kokemusta omaavia ammattilaisia.

Automaalaamo- missä laatu ja laadukas työ kohtaavat!

Klin automaalaamo edustaa korkeaa laatutasoa ja sitoutumista tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukasta ja kestävää maalauspalvelua, jolla tuomme autosi takaisin alkuperäiseen loistoonsa.

Laadukas työmme perustuu ammattitaitoon, pitkäaikaiseen kokemukseen ja innovatiivisiin tekniikoihin. Kaikki meidän automaalaajamme ovat koulutettuja ja taitavia ammattilaisia, jotka tuntevat autosi pintamateriaalit ja osaavat käyttää parhaita maalaustekniikoita.

Käytämme vain laadukkaita maalimerkkejä ja uusimpia väriteknologioita varmistaaksemme, että lopputulos on kestävä, tarkka ja silmiä hivelevä. Maalausprosessimme on huolellinen ja perusteellinen, jotta voimme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on tarkasti viimeistelty. Pyrimme ylittämään jokaisen asiakkaan odotukset ja tuottamaan tuloksia, jotka kestävät aikaa ja säteilevät ammattitaitoa.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle vain parasta palvelua ja asiakaskokemusta automaalaustarpeissasi. Meille on tärkeää paneutua autosi yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin, jotta voimme luoda sinulle täydellisen maalipinnan. Kaiken tekemisemme keskiössä on laadun tavoittelu, ja se näkyy jokaisessa yksityiskohdassa, joka onnistuneesti maalattu.

Olipa kyse sitten pienestä kosmeettisesta parannuksesta tai täydellisestä automaalauskorjauksesta, voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset ja kokeneet tiimimme suoriutuvat tehtävästä laadukkaasti ja huolella. Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että olet tyytyväinen maalaustyömme lopputulokseen.

Valitsemalla meidät automaalaamoksesi, valitset laadun ja luotettavuuden. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja antaa ammattilaistemme auttaa sinua autosi ulkonäön kohentamisessa.

VARAA AIKA JO NYT

+358 44 988 5519
info (at) klinautopesu.fi 

Varaa aika